Trail Workshop og Clinic

Søndag den 3 september fra kl. 10.00 til kl. 16.00 sætter vi trail-banen op og inviterer både western, engelsk og andre interesserede ryttere til en hyggelig dag med træning og undervisning.

Dagen starter med en workshop, her får du en gennemgang af de forskellige trail forhindringer og opgaver, samt DKSHA´S regelsæt, efterfølgende har ekvipagerne mulighed for at træne på trail banen med hjælp fra erfaren trail rytter/udøver, der er DKSHA repræsentant.

DKSHA vægter bl.a. god horsemannship, alsidighed, kammeratskab og positiv udvikling for både hest og rytter, hvilket er i højsædet på denne dag.

Trail er den disciplin inden for western ridningen, der styrker samarbejdet mellem hest og rytter på bedste vis, gennem træning af de forskellige opgaver og forhindringer, kommer rytterens ridefærdigheder og samarbejdes evner med hestens på prøve.

Inden for andre ridediscipliner er trail baner en sjov og lærerig træning, som alle vil have stor glæde af at arbejde med.

Når der rides trail klasser til DKSHA-shows, er det ekvipagens evne til at passere forskellige forhindringer og håndtere opgaver, der bedømmes. Det betyder, at træning på forskellige baner og undervisning, der tager udgangspunkt i den individuelle ekvipage, er essentiel for resultatet. Derfor tilbyder vi efterfølgende en Clinic, så du kan få individuelt træning efter dine og din hests behov.

Program for dagen:

Kl. 10.00 til 13.00 – DKSHA – Workshop – Vi gennemgår og rider forskellige DKSHA trail patterns, du har mulighed for at få hjælp indenfor DKSHA-regi.

Kl. 13.00 til kl. 16.00 – Clinic – Her modtager du individuel undervisning i på de forskellige trail-opstillinger og kan samtidig følge undervisningen hele eftermiddagen.

Workshop:

Workshop er gratis for medlemmer af DKSHA tilmeldes her

Pris pr. ekvipage kr. 50 .00 – hvis du IKKE er medlem af DKSHA betales her

Clinic:

Pris pr. ekvipage kr. 125.00 – Skal bookes og betales til Møllegården her

Forplejning:

Der er mulighed for at købe sodavand, kaffe, te og kage i løbet af dagen og du kan bestille en luksus frokost sandwich til kr. 50.00 (skal bestilles senest dagen før på telefon 60 70 11 67)

Betingelser:

Tilmelding til både Workshop og Clinic er bindende, men kan overdrages til anden ekvipage. For medlemmer af DKSHA kan overdragelsen ske til andet medlem af foreningen.

Alle udefrakommende heste på Møllegården, skal være vaccineret og må ikke vise tegn på sygdom, eller komme fra en sygdoms eller karantæneramt besætning.

Du skal i dit bestilling flow oplyse CHR nr. eller fuld adresse på din hjemstald.

På gensyn på Møllegården, Hulebækvej 7, 4350 Ugerløse

Træner: Jette Skovgaard Laubacher (DKSHA-repræsentant) – DKSHA repræsentant:

Information – ring til Jette på 60 70 11 67

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *